Pidike nappikuulokkeille - ei enää johtojen selvittelyä

johtopidike-nappikuulokkeille


Pidike nappikuulokkeille

Ärsyttääkö alati solmussa olevat nappikuulokkeet sekä matkapuhelimien laturien johdot?

Eikö olisikin mukavaa, jos ne olisivat kauniisti järjestyksessä ja voisit käyttää niitä heti ilman johtojen selvittelyä?

Nyt se on mahdollista, siitä pitää huolen Tina’s Design House:n Johtopidike Assari.

Arjen pieni ongelma mutta kuitenkin niin suuri ja hermoja raastava on nyt ratkaistu. Johtopidike Assaria on helppo käyttää ja pitää mukana sekä se on monikäyttöinen. Johtopidike toimii sekä nappikuulokkeiden että laturijohtojen kanssa. 

Idea pidikkeelle syntyi omasta arjen tarpeesta. Laukusta otettuani nappikuulokkeiden tai kännykän laturien johdot olivat aina sekaisin tai solmussa ja sama juttu kotona. Perheenjäsenten kännyköiden laturit levällään pitkin pöytiä.

Ongelma piti ratkaista jollain yksinkertaisella mutta monikäyttöisellä ja helposti mukana pidettävällä tuotteella.


Johtopidike on monikäyttöinen

Johtopidike kulkee mukanasi aina. Laitat vain kerran johdon toisen pään siihen tarkoitettuun kohtaan ja pidike pysyy kokoajan mukana. Se ei huku laukun pohjalle eikä sitä tervitse ottaa pois, kun nappikuulokkeita tai laturia käytetään. sen voi myös kiinnittää laukun tai repun olkaimeen. Eikö olekin mahtavaa?

johtopidike-nimirjaimilla

nappikuulokepidike-toimii-repussa

Kun johdon toinen pää on kiinni siihen tarkoitetussa paikassa, on johto helppo kiepauttaa pidikkeen sisään kokonaan. Toinen vaihtoehto on kiepauttaa johto nahan ympärille. Kumpikin vaihtoehto toimii hyvin.

Arjen innovaatio helpottamaan juuri sinun elämää!

 

Johtopidikkeellä pidät johdot järjestyksessä niin kotona, työpaikalla kuin matkalla. Saatavilla on neljä eri värivaihtoehtoa: musta, luonnonvärinen, konjakki ja ruskea. Valitse omasi!
Verkkokauppaan