Tarina

Brändi

Tina’s Design House on itsenäinen brändi, jonka lähtökohtana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä, laadukkaita ja käytännöllisiä nahkatuotteita ekologisuutta unohtamatta. Niitä arjen käyttötarvikkeita joita monesti pidetään itsestäänselvyyksinä. 

Minulle on tärkeää, että tuotteeni ovat huolella ja koko sydämellä suunniteltuja ja valmistettuja sekä käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita. Näiden lisäksi vaalimalla vanhaa käsityöperinnettä mahdollistuvat pitkäikäiset ja uniikit tuotteet.

Käsityöyrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2009 asti, jolloin perustin Verhoomo Eleganten. Verhoilutyön ohella tein nahkatöitä kuten vöitä ja muita mittatilaustöitä kunnes tuli aika erottaa nahkatyöt verhoomosta omaksi brändiksi.

Tarina

Tina’s Design Housen perustin alkuvuonna 2016 mutta sen alkujuuret menevät jopa 80-luvulle asti. Olen lapsesta asti piirtänyt, maalannut ja tehnyt käsitöitä. Pienenä tyttönä vietin aikaa paljon metsissä ja mökin merellisissä maisemissa luontoa tutkien. Luonnosta olenkin saanut paljon inspiraatiota tuotteisiini.

Alle 10-vuotiaana sain idean nimeni lyhentämisestä, tietynlaisesta allekirjoituksesta…ja niin oli logoni syntynyt. Se on kulkenut minun mukanani kaikki nämä vuodet ja olen käyttänyt sitä esim. piirustuksieni ja maalauksieni signeeraukseen.

Vuonna 2017 osallistuin kilpailuun Kaarna nimisellä tuoteperheellä johon kuului nahkavyö sekä nahkaranneke mustana ja ruskeana. Kilpailun edetessä tuoteperheestä tuli tuomariston suosikki. Idea Kaarna tuotteisiin tuli suomalaisesta puusta männystä ja eritoten sen kauniista kaarnasta.

Männyn kaarna olikin se ensimmäinen paikka johon kaiversin logoni silloin 80-luvulla. Nykyään logo on saanut nahkavuodan ympärilleen ja kantaa yrityksen nimeä Tina’s Design House.

"Historia ja perinteet ovat minulle tärkeitä asioita ja on aivan mahtavaa saada olla nyt osa sinun elämääsi nahkatuotteiden muodossa."