Tina's Design House


Työhuoneellamme Helsingissä valmistuvat kaikki Tina's Design House:n nahkatuotteet. Tuotteissamme käytämme kasviparkittua nahkaa, joka leikataan, värjätään ja ommellaan myös käsityönä.

Kasviparkitun nahan yksi hienoimmista elementeistä on sen elävyys ja tarina. Jokainen vuota on hiukan erilainen ja siinä näkyvät hyönteisten puremat, naarmut ym. kertovat yksittäisen eläimen elämästä. Tämä tarina saa jatkoa Tina's Design Housessa, kun nahka muotoutuu tuotteeksi käyttäen perinteisiä käsityötaitoja.

Nahkatuote jatkaa elämäänsä ja tarinaa sinun kanssasi. Se patinoituu täysin uniikisti riippuen kuinka paljon se altistuu auringon valolle sekä kuinka paljon sitä käsitellään.

Kaikki nahkatuotteemme suunnitellaan pitäen mielessä käytännöllisyys, pitkäikäisyys ja ekologisuus. Haluamme tuoda nykyiseen kertakäyttökulttuuriin vaihtoehdon, jossa vastuullisesti valmistetut tuotteet kestävät ja ilahduttavat käyttäjäänsä pitkään. Tästä voit lukea lisää blogista: Vastaisku kertakäyttökulttuurille.

Toivomme, että sinä nautit myös Tina's Design Housen tuotteista ja sinulle välittyy intohimomme ja rakkautemme käsityöhön. Käy lukemassa myös yrityksen tarina.

Haluaisitko tehdä kanssamme yhteistyötä? Sehän toki sopii. Laita viestiä Yhteydenotto sivun kautta.

Tervetuloa nahan maailmaan!