Avaimenperät

Nahkaiset avaimenperät tekstillä, nimellä tai nimikirjaimilla

Suunniteltu & valmistettu Suomessa


SUOSITUIMMAT AVAIMENPERÄT - Muista hyödyntää ilmainen nimikointi

Avaimenperät ovat tärkeitä arjen asusteita. Ne pitävät avaimesi siistissä nipussa, turvallisesti vyöllä sekä helposti löydettävissä laukustasi. Tämän lisäksi ne ovat erinomaisia lahjaideoita. 


Avaimenperät käsityönä

Tina's Design House valmistaa nahkaiset avaimenperät käsityönä.

  • Jokainen niistä on suunniteltu kovaan käyttöön.
  • Suunniteluvaiheessa on huomioitu käyttömukavuus, turvallisuus, laadukkuus ja ennen kaikkea omaperäinen design.
  • Käytämme tuotteissamme kotimaista kasviparkittua nahkaa jolloin, voimme olla varmoja tuotanprosessien ekologisuudesta ja eettisyydestä. 


Avaimenperä on persoonallinen lahja juuri hänelle

Avaimenperiin liittyy paljon muistoja.

  • Olet ehkä hankkinut sen ulkomailta tai saanut sen tuliaislahjaksi.
  • Siinä saattaa olla jokin tietty ja tärkeä teksti tai kuva mieluisasta paikasta.

Mikä olisi hienompaa, kuin antaa persoonallinen tuote läheisellesi lahjaksi. Tina's Design House mahdollistaa tämän.

Voit valita tuotteistamme sinulle sopivimman mallin ja värin. Halutessasi avaimenperään kuvioidaan nimikirjaimet tai avaimenperät saa omalla tekstillä. Avaimenperä Muistoon voit jopa valita myös langan värin.

Tuotteistamme löytyy esimerkiksi vyölle kiinnitettävä avainlenkki, joka on suunniteltu eritoten miehille. Avainlenkki Big Boy sopii moottoripyöräilijälle tai eränkävijälle.Tukeva kiinnitys vyöllä estää avaimien katoamisen.

Kalastusta harrastavalle erinomainen lahjaidea on Avaimenperä Fisu. Siinä on tyylikkäästi yhdistetty kalannahka naudan nahkaan. 

Lahjana nahkaiset avaimenperät sopivat esimerkiksi Isänpäiväksi, Äitienpäiväksi, nahkahääpäiväksi tai tupaantuliaislahjaksi. Uniikki lahja, jonka muisto elää arjen joka hetkessä.


Kotimaisuus

Erityisen tärkeää meille on se, että kaikki tuotteemme valmistetaan Helsingissä sijaitsevassa pajassamme. Pyrimme myös käyttämään vain suomalaisia raaka-aineita niin paljon, kuin se on mahdollista. Tästä syystä meille on myönnetty Design from Finland merkki sekä Avainlippu.