Kalannahka tuotteet

Kalannahka tuotteissa on pala merenalaista elämää

Suunniteltu & valmistettuSuomessa


  • Näkymä
Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet

Lompakon valinnassa kannattaa panostaa laatuun, käsityöhön sekä tarkoin valittuihin materiaaleihin. Valitse kotimainen nahkalompakko. 


Käsintehdyt nahkalompakot

Kaikki nahkalompakot tehdään käsityönä Helsingissä vaalien perinteisiä käsityötaitoja sekä käyttämällä kotimaista nahkaa. Kotimaiset materiaalit sekä kotimainen työ on noteerattu Suomalaisen Työn liiton puolesta myöntämällä tuotteille Avainlippu merkin. 

Suunnittelun lähtökohtana on ollut käytännönläheisyys unohtamatta kaunista ja tyylikästä ulkonäköä. Jokainen lompakko ommellaan myös käsityönä, jotta sen kestävyys olisi paras mahdollinen.

Nahkalompakoita valmistamme ja suunnittelemme niin naisille kuin miehille ja valikoimista löytyykin nahkalompakot jokaisen tarpeeseen. 

Jos sinulla on tarve usealle kortille sekä setelirahalle ja kuiteille, on Nahkalompakko Markku tehty juuri sinulle. Jos kuitenkin kaipaat lompakkoa kevyempään menoon esimerkiksi juhliin, niin oiva valinta on Korttilompakko Kortteli. Se ei pullota puvun housun- tai rintataskusta ja kuitenkin siihen mahtuvat ne tärkeimmät kortit mukaan. Vastaavasti naisille oiva valinta on piparkakkureunainen korttikukkaro.


Kotimainen nahkalompakko valmistetaan suomalaisesta nahasta

Käytämme nahkalompakoiden valmistamiseen kasviparkittua nahkaa. Karviparkittu naudan nahka tulee suoraan kotimaisilta liha-ja maitotiloilta. Nahka kasviparkitaan käyttäen luonnollisia tanniineja. Kasviparkitus säilyttää nahan luonnollisuuden sekä hyvän työstettävyyden. Suomalainen nahka on erittäin korkealaatuista sekä eettisesti ja ekologisesti tuotettua ja siksi käytämmekin juuri sitä.

Kasviparkitulle nahalle on tyypillistä kaunis patinoituminen. Kaikkein parhaiten se tulee ilmi tuotteessa, jota ei ole värjätty eli luonnonvärisessä nahassa. Lompakkomalleistamme luonnonvärisellä nahalla on saatavilla sekä Hilla kukkaroa että Nahkalompakko Markkua.  Ajan ja käytön myötä nahka alkaa muotoutumaan ja sen sävy muuttuu. Sinulla on silloin käsissäsi täysin yksilöllinen kotimainen nahkalompakko.


Ideoita

Nahkalompakko on mitä mainion lahja. Hanki koulunsa päättäneelle valmistujaislahjaksi kestävä lompakko esimerkiksi nimikirjaimilla kuvioituna. Koska hallitsemme nahan perinteisen kuvioinnin eli kaiverruksen sinulla on mahdollisuus saada täysin uniikki lompakko toivomallasi kuvalla tai tekstillä.

Lompakoista Nahkalompakko EK sekä Markku lompakko soveltuvat kuviointitöihin.

Alla näet asiakkaillemme tehtyjä persoonallisia lompakoita.