Kalannahka tuotteet

Kalannahka tuotteissa on pala merenalaista elämää

Suunniteltu & valmistettuSuomessa


  • Näkymä

Uniikit kalannahka tuotteet

Tina's Design Housen kalannahka tuotteet ovat modernin minimalistisia sekä käytännönläheisiä. Tuotteiden ulkonäön inspiraationa on ollut Suomen ainutlaatuisen kaunis luonto eritoten saaristomeren ja tuhansien järvien upeat maisemat.

Tuotteet syntyvät intuition pohjalta mutta suunnitteluprosessissa meille tärkeimmät elementit ovat käytännöllisyys, ekologisuus ja kauneus.

Nahkatuotteissa kalannahkaa käytetään tuomaan tuotteisiin kaunis ja uniikki ulkonäkö. Kalannahka itsessään on eksoottinen sekä kuosiltaan ylellinen. Se monesti sekoitetaankin käärmeennahkaan.

Tuotteissamme käytettävän kalannahan parkitsemme itse käyttämällä ekologista kasviparkitus menetelmää. Kalannahan ohella käytämme myös naudan nahkaa, joka on laadukasta Suomalaista kasviparkittua  nahkaa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan täysin käsityönä työhuoneellamme Helsingissä. Kalannahan parkitusprosessi on pitkä ja sisältää useita eri työvaiheita. Kokonaisuudessaan parkitus kestää melkein kaksi kuukautta.


Kalannahan alkuperä

Kalannahka on sivutuote, joka muuten päätyisi jätteeksi. Teemme yhteistyötä arvostettujen Helsinkiläisten ravintoloiden kanssa, joilta saamme raakamateriaalin jota lähdemme työstämään. Näin saamme tämän mahtavan ja hiukan unohdetunkin materiaalin hyötykäyttöön.