Nahkavyöt

Nahkavyöt ovat klassisia asusteita

Vöiden avulla voit tuoda tyyliisi särmää tai ajatonta tyylikkyyttä

Suunniteltu & valmistettu Suomessa  • Näkymä
SUOSITUIMMAT NAHKAVYÖT - Muista hyödyntää ilmainen nimikointi
Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet

Laadukas nahkavyö

Oletko kyllästynyt nahkavöihin, jotka kestävät vain muutaman käyttökerran tai korkeintaan vuoden? Rikkooko vyön terävä reuna housujen vyöpidikkeet? 

Kaikki Tina's Design Housen nahkavyöt valmistetaan noin 4,0-4,5mm paksuistesta nahasta. Kaikki työvaiheet tehdään täysin käsityönä käyttäen perinteisiä työvälineitä sekä laadukkaita materiaaleja.

Vyön reunat pyöristetään, jotta housujesi vyöpidikkeet pysyvät ehjinä. Tämä tekee vyöstä myös kestävämmän ja tyylikkäämmän.

Käytämme vöissämme korkealaatuista kasviparkittua nahkaa.

Eikö olisikin mukava käyttää laadukasta ja kestävää nahkavyötä?


Yksilöllinen nahkavyö

Kun tilaat meiltä vyön, voit valita nahkavyön pituuden seitsemästä eri pituusvaihtoehdosta. Jos tarvitset lyhyemmän tai pidemmän tai muuten erikoismittaisen vyön, jota ei löydy valikon vaihtoehdoista, voimme valmistaa sen sinulle haluamaasi mittaan. Ole silloin ensin yhteydessä Yhteydenottolomakkeen kautta.


Tilaa nahkavyö lahjaksi nimikirjaimilla

Nahkavyöhön on mahdollista saada myös nimikirjaimet kaupan päälle. Tällä tavalla saat itsellesi persoonallisen ja yksilöllisen nahkavyön tai saat aivan mahtavan personoidun lahjan läheisellesi. Vyöt ovat sopia lahjaideita esimerkiksi ammattiin valmistuvalle, syntymäpäivälahjasi tai isänpäivälahjaksi.

Teemme myös paljon nahkavöitä mittatilaustyönä, jolloin sinulla on mahdollisuus tilata sellainen vyö, kuin haluat. Onko toiveissa jokin tietty kuvio? Se onnistuu, sillä hallitsemme perinteisen nahan kuvioinnin/kaiverruksen. Käy katsomassa ideoita vyön kuviointiin ja suunnitellaan yhdessä sinulle tai lahjaksi kuvioitu vyö.


Nahkavöiden materiaali

Vöissä käyttämämme nahka on erittäin korkelaatuista kasviparkittua naudan nahkaa. Nahkavuodat vöihin tulevat meille Saksasta mutta ovat alkuperältään joko saksasta tai skandinaviasta. Kyseinen nahka on vuosien kokemuksien perusteella osoittautunut parhaimmaksi nahaksi vöiden työstämiseen. Valitsemalla Tina's Design Housen nahkavyön, voit olla varma nahan alkuperästä, ekologisuudesta sekä eettisyydestä.

Kestävä kehitys sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä asioita ja siksi käyttämämme väriaineet, joita käytämme nahkavöiden värjäämisen valmistetaan Euroopassa. Ne eivät sisällä liuottimia ja ovat mahdollisimman ekologisia. Myös suoja-aineet ovat fosfaatittomia sekä ympäristöystävällisiä.

Vöissä käyttämämme metalliosat pyrimme hankkimaan Suomesta tai EU:n alueelta.